Akcija zimskih kotača

BMW gume najbolje su za svaku cestu jer pružaju kvalitetu i sigurnost, a vaš automobil ne zaslužuje ništa manje od originalnih BMW kotača i guma sa zvjezdicom. Mi brinemo o vašoj sigurnosti, stoga vas pozivamo da na vrijeme naručite zimske kotače i odgovarajuću zimsku opremu. Ne čekajte zadnji čas, već rezervirajte svoj termin za zamjenu. Budite bezbrižni u planiranju vašim zimskim avantura, jer ćemo se pobrinuti da vaše vozilo bude prilagođeno čistom užitku u vožnji po svim uvjetima.

Zašto odabrati originalne BMW zimske kotače?

  1. izrađeni su po mjeri i strogo testirani na 50 različitih kriterija kvalitete
  2. sportski su, odnosno prilagodljivi sustavima za maksimalno prianjanje na cesti i performanse
  3. ekonomične su i izdržljive, što znači da zbog posebnih materijala i sustava pomažu u smanjenju potrošnje goriva, jamče udobnost na dugim relacijama i smanjuju razinu buke. Označene su sa zvjezdicom i dugotrajne su
  4. inovativne su

BMW osiguranje guma dolazi sa svim BMW gumama.

BMW osiguranje guma dolazi s do 100% pokrića troškova za razne vrste šteta tijekom razdoblja od 36 mjeseci. Vrijedi za sve gume označene zvjezdicom i kompletne kotače koje su postavljene na automobil i registriran od ožujka 2020. godine.

BMW osiguranje guma uključuje:

  • Oštećenja uzrokovana oštrim predmetom (npr. čavao ili slomljeno staklo)
  • Oštećenja uzrokovana udarcem o rubnik
  • Šteta uzrokovana vandalizmom
  • Krađa guma
  • Pokrivenost
  • Naknada štete

Zašto je važno imati pravu zimsku gumu?

Na temperaturama ispod 7°C, zimske gume nude mnoge prednosti. Na tim temperaturama imaju znatno bolji učinak u smislu vuče, prianjanja u zavojima i kočenja od svojih ljetnih kolega. Njihov sastav se sastoji od mekih gumenih smjesa i imaju dublje utore i tanke proreze zvane lamele za povećanje vuče u mokrim ili ledenim uvjetima. To rezultira sigurnijim iskustvom vožnje i smanjenom ovisnošću o vremenskim uvjetima.

Kako biste svom automobilu osigurali najbolje zimske uvjete na cesti, odaberite BMW komplet zimskih kotača i zimske opreme. Kotače i opremu prilagodite modelu vošeg vozila i uživajte u zimskim avanturama. Provjereni, izdržljivi i ekonomični kotači savršeno će se uskladiti s komponentama šasije BMW-a i prilagodljivim sustavima za maksimalno prianjanje i performanse.

Naši ljubazni servisni savjetnici odgovorit će na sva vaša pitanja vezana za zamjenu zimskih kotača. Saznajte koji je pravi tlak u gumama i koliko često ga morate provjeravati, a pomoći će vam i s odabirom pravih guma baš za vaš automobil.

Kontaktirajte nas na broj telefona 040/328-007 ili na mail prodaja@ac-baumgartner.hr i naručite svoje originalne BMW zimske kotače.