BMW SERVIS.

Inteligentan servis. Inovativna tehnologija iz BMW-a.

U bilo koje vrijeme možete pozvati servisni statis Vašeg vozila na uvid. Međusobna povezanost Vašeg vozila i BMW-ovog servisnog centra te BMW sjedišta omogućuje vrhunsku razinu servisnih usluga.

To je put prema jednostavnom i učinkovitom servisnom planu niskih troškova.

ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI. BMW JAMSTVO.

Kad kupujete BMW, zadovoljstvo u vožnji Vam je zajamčeno. Upravo iz tog razloga, vaš BMW-ov servisni centar sada nudi dvanaestogodišnje jamstvo na karoseriju i trogodišnje jamstvo na boju.

Za cjelokupno vozilo (isključujući zamjenu potrošnih dijelova), originalne BMW dijelove kao i originalnu BMW opremu, BMW daje dvogodišnje jamstvo bez obzira na prijeđene kilometre.

MISLIMO NA DUGOROČNE POSLJEDICE. RECIKLIRANJE BMW-A.

Uspostavljamo temelje za ekološki ovješteno korištenje novih modela nakon njihovog životnog vijeka, čak i prije same proizvodnje. Korištenjem materijala koji se mogu reciklirati i pažljivim odvajanjem različitih materijala, BMW jamči brze i učinkovite mogućnosti recikliranja automobila.

Ovi potezi, osim što su ekonomični i ekološki usmjereni, svrstavaju BMW Grupu u vodeće po Dow Jones indeksu održivosti – najreferentnijoj listi svjetskih tvrtki usmjerenih na održivost i ekologiju.

SAVRŠENSTVO.

U potpunosti se možete osloniti na BMW-ov servis. Jer samo stručnjaci s mnogo godina iskustva iza sebe rade na Vašem BMW-u. Svaki njihov pokret doveden je do savršenstva, baš kao što i BMW-ovi originalni rezervni dijelovi savršeno pristaju Vašem BMW-u.

OSOBNOST.

U BMW-ovom servisu osnovna je usmjerenost na potrebe vozača. Uz originalne BMW dodatke i opremu, Vaš BMW zaista postaje Vaš – u svakom pogledu. A BMW Service Inclusive Vam nudi zanimljive pakete servisiranja i održavanja po stalnoj cijeni u različitim ponudama.

INOVACIJE.

Uz BMW-ov servis uvijek ste u toku. Napredna mreža između Vašeg automobila, servisne radionce i BMW-ovog centra za istraživanje i inovacije pruža neograničenu potporu. BMW servis je stalno u pokretu, sve u svrhu prave usluge za Vaš automobil.

PET GODINA BESPLATNOG REDOVITOG ODRŽAVANJA.

Od 1. srpnja 2013. godine s kupnjom novog BMW vozila sada dobivate servisni paket koji uključuje pet godina besplatnog redovitog održavanja.

Servisni paket BMW Service Inclusive traje 5 godina ili 100.000 km (ovisi što prije nastupi), a sadrži sljedeće:

1. Zamjena ulja s filtrom za ulje
2. Servis / zamjena filtra zraka, filtra goriva i mikrofiltra
3. Servis / zamjena svjećica
4. Servis tekućine za kočnice
5. Servisna provjera vozila sukladno propisanom redovitom održavanju.