BMW DIJELOVI.

Kako bi Vaš BMW uvijek ostao pravi BMW. Originalni BMW dijelovi.

Neke se stvari jednostavno ne mogu zamijeniti, a sigurnost je jedna od tih osnovnih elemenata automobila. Svaki originalni BMW dio podvrgnut je istim kvalitetama standarda kao i samo BMW vozilo – od dizajna do izdržljivosti i kvalitete. Kvaliteta i savršeno odgovaranje svakog dijela jamči savršen rad svih elemenata u cjelini sustava vozila. Originalni BMW dijelovi mogu se naručiti iz bilo kojeg dijela svijeta preko BMW-ovog servisnog centra – čak do 15 godina nakon prestanka proizvodnje modela.

Ako želite saznati više o originalnim BMW-ovim dijelovima, rado ćemo Vas uputiti.

ORIGINALNI BMW NOVI DIJELOVI.

Svaki dan Vaš BMW donosi vrhunske performanse i ako ga želite održati potpuno funkcionalnim, ne smije biti ni najmanje mane u suradnji dijelova. Upravo zato trebate odabrati BMW originalne dijelove: savršene performanse mogu se ostvariti samo ako su svi dijelovi savršeno usklađeni s potrebama svakog BMW modela posebno.

Tako ćete održati kvalitetu, sigurnost, ali i vrijednost Vašeg BMW-a.

ORIGINALNI BMW OBNOVLJENI DIJELOVI.

Osnovna ideja iza obnovljenih dijelova je recikliranje: do 60% dijelova može se ponovno iskoristiti nakon životnog vjeka određenog dijela. No ipak, svaki se obnovljeni dio podvrgava istim provjerama kvalitete kao i novi BMW rezervni dio te čak dolazi s jamstvom od 24 mjeseca.

95% dijelova koji se ne mogu ponovno upotrijebiti se reciklira. I te brojke imaju smisla: ne samo za okoliš nego i za Vaš džep također – BMW-ovi obnovljeni rezervni dijelovi su do 50% jeftiniji od novih elemenata.

ORIGINAL JE NAJBOLJA ZAMJENA. POTROŠNI DIJELOVI IZ BMW-A.

Vaš BMW dan za danom donosi vrhunske performanse. Zato je važno osigurati pravi alata za taj posao: suradnja svih dijelova, kvaliteta i najmanjeg elementa te potrošni dijelovi kao što su filteri za zrak, uljni filteri i svjećice čine razliku. Nemojte se zadovoljiti ničim manjim od originalnih BMW dijelova.

Samo BMW-ova tehnologija može ispuniti zahtjeve svakog pojedinačnog modela i osigurati Vam neograničenu dinamiku i zadovoljstvo u vožnji svaki puta kada ste za upravljačem BMW-a.

ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO. IZVANREDNA KVALITETA.

Originalni BMW dijelovi igraju važnu ulogu u održavanju zadovoljstvo u vožnji Vašeg BMW-a. Određeni dijelovi, kao što su primjerice kočnice ili pojedini dijelovi podvozja, su također osnova za sigurnost i prepoznatljivu dinamiku BMW-a. Svi BMW dijelovi prolaze opširne i stroge testove te su savršeno prilagođeni svakom BMW modelu posebno.

To stvara bazu za njihovu vrhunsku kvalitetu i pouzdanost te jamči stupanj dinamike i udobnosti koji i očekujete od BMW-a.