Dizajn


Šarmantne vanjštine i praktične unutrašnjosti Suzuki Jimny stvoren je za pustolovine. Kompaktna karoserija s istinskim SUV izgledom privlači pozornost, a snažne performanse prilagođene svim terenima i vremenskim uvjetima pozivaju vas na istraživanje. S Jimnyjem vam više ništa ne stoji na putu.

...

Profilirani pretinac s držačem za bocu

...

Džepovi za odlaganje

...

Konzola s držačem za boce

...

Pretinac podne konzole

SUZUKI JIMNY


Tehnika


Osim izvana, Jimny je i ispod haube pravi terenac. Aluminijski čeverocilindarski agregat osigurava mu snagu bez mnogo napora, a za zahtjevne off-road dionice na raspolaganju je istinski pogon na sva četiri kotača. Usprkos snazi, Jimny je ipak ekološko osviješten, recirkulacija ispušnih plinova te njihova smanjena emisija daju doprinos očuvanju okoliša.

SNAŽAN KADA ZATREBATE

...

IZNIMNO KRUTA ŠASIJA

Jimnyevo podvozje predstavlja klasičan oblik gradnje ozbiljnog 4×4 vozila. Uzdužne i poprečne grede daju čvrstoću podvozju i karoseriji, čineći ga otpornijim na jače udare te optimizirajući performanse čak i na neravnim terenima.

...

ISTINSKI 4×4

Sustavom 4×4 Jimny omogućava brzu promjenu između 2WS i 4WD pogona jednostavnim pritiskom gumba i tako pruža trenutnu reakciju na zahtjevnost terena.

...

ALUMINIJSKI BLOK MOTORA M13A

S dvije bregaste osovine, 16 ventila i obujmom od 1328ccm, motor dobiva 62,4kW, odnosno 85 konjskih snaga pri 6,000 o/min što mu osigurava dovoljno snage da bez napora svlada i najzahtjevnije terene.

Sigurnost


Stabilno upravljanje, snažno kočenje i odlučno ubrzavanje jamče vam laku, ali i vrlo sigurnu vožnju u kojoj važnu ulogu imaju i ABS i ESC sustavi. Uz sigurnosne pojaseve nadograđene sustavima predzatezanja, dostupni su i prednji zračni jastuci za vozača i suvozača.

AC Baumgartner